Acties

Hier vindt u iedere twee maanden nieuwe acties. Zoals bijvoorbeeld een korting op één van uw favoriete producten of iets extra’s bij uw behandeling. De lopende actie is:

New Ik Skin promotion

In de maanden september en oktober ontvang je bij aankoop van een Bright+ en een 24 uurs crème, de SUN SPF 50+ 100 ml ter waarde van €25,95 cadeau!

In de zomerperiode wordt de huid flink blootgesteld aan UV-straling, hierdoor zie je vaak veel pigmentvorming ontstaan. Het najaar is de perfecte periode om deze schade te herstellen.

Bright+ is een huid oplichtende formule die de zichtbare sporen van overmatig pigmentvorming helpt verminderen. Het serum gaat voortijdig huidveroudering tegen en geeft de huid een heldere, gave en egale teint. Perfect in te zetten voor gezicht, hals, decolleté en de handen.

Om de huid te beschermen tegen pigmentvorming is het noodzakelijk om, icm de Bright+, overdag een UV-bescherming aan te brengen over de 24 uurs crème. De Sun SPF50+ is en beschermende en hydraterende sunblock met een UVA en UVB-bescherming. De combinatie van filters is fantastisch en veilig en biedt de maximale bescherming.

Een perfect duo!