Behandelingen/prijslijst

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan? U kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Al deze behandelingen zijn met zorg samengesteld en worden afgestemd op uw huidtype en huidwens. In overleg kunnen wij de behandeling of producten kiezen die het beste aansluit bij de behoefte van uw huid en krijgt u een persoonlijk advies voor thuisverzorging. Zo kunnen wij samen werken aan huidverbetering.

IK BASIC € 56,00 60 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker inclusief korte nekmassage, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en een huidadvies voor thuis.     
IK COMPLETE € 69,00 75 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, epileren/harsen, verwijderen onzuiverheden, serum infusion, gezichts- en nekmassage, masker, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK DELUXE € 89,00 85 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, diepte reiniging, epileren/harsen, verwijderen onzuiverheden, oil infusion, gezichts-, nek- en hoofdhuid massage, masker deluxe, oog masker, hand- of voet massage, serum, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK DETOX € 99,00 60 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, diepte reiniging, verwijderen onzuiverheden, bamboo detox en matcha tea blend masker, inclusief korte nekmassage, organic neutralizer, serum infusion, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis. Inclusief Bamboo Detox+ masker voor thuis t.w.v. €39,95.    
IK POWER PEEL BASIC € 67,00 50 min.
Reiniging, huidanalyse, peeling step 1, peeling step 2, deep tissue massage met glycol, masker, organic neutralizer, serum infusion, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK POWER PEEL COMPLETE € 89,00 75 min.
Reiniging, huidanalyse, peeling step 1, peeling step 2, bindweefselmassage met glycol, masker, pumpkin peeling, organic neutralizer, serum infusion, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
HL C THE SUCCESS  € 84,50 75 min.
Vitamine C boost behandeling met fruitzuren. Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerd vitamine C. Anti ageing, verheldert en herstelt de structuur van de huid. Professionele fruitzuur peeling.    
HL JUVULAST € 86,50 75 min.
Een herstellende en voedende behandeling met anti-ageing, om de beschadigde droge huid te herstellen. Zeer effectieve behandeling voor de verjonging en voeding van een droge huid. Inclusief oogmaskers. Professionele fruitzuur peeling.    
HL ALPHA-BETA € 86,50 75 min.
HL alpha-beta behandeling met hydroxyzuren en retinol. Vernieuwt de hoornlaag, verhoogt de celvernieuwing en vermindert diepe lijnen. Verbetert textuur en elasticiteit van de huid. Professionele fruitzuur peeling.    
JEUGD T/M 18 JAAR € 43,00 45 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, 24h crème, sun SPF 50 en een huidadvies voor thuis    
COLLAGEEN VLIESMASKER € 16,00  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
OOG MASKER € 15,00  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
PARAFFINE MASKER € 15,00  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
PARAFFINE HANDPAKKING € 16,00  
(alleen tijdens de gezichtsbehandeling)    

KLEINE BEHANDELINGEN

Wimpers verven € 15,50  
     
Wenkbrauwen verven € 15,50  
     
Wimpers en wenkbrauwen verven € 23,00  
     
Epileren € 13,50  

HARSEN

Bovenlip € 13,50  
     
Kin € 13,50  
     
Bovenlip en kin € 22,00  
     
Oksels € 16,00  
     
Bikinilijn € 18,00  
     
Hele benen met bikinilijn € 55,00  
     
Bovenbenen met bikinilijn € 38,50  
     
Onderbenen € 29,00  
     
Rug € 30,00  
     
Armen vanaf € 21,50  

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Lichaamsmassage vanaf
€ 33,00
vanaf
30 min.
Massage is een moment van pure aandacht voor uzelf. Het biedt bij uitstek de mogelijkheid om uw lijf de aandacht te geven die het verdient. De energie weer te laten stromen, tot rust komen of ontdekken waar spanning vandaan komt, voor alles is ruimte. In de salon van World of Beauty is er een ruime keuze aan massagevormen. Samen met de masseur kiest u de juiste vorm. Waar de voorkeur ook naar uit gaat, er wordt altijd met aandacht en langzaam gemasseerd. Dankzij deze werkwijze is er alle ruimte voor uzelf. Voor meer achtergrondinformatie kunt u kijken op www.currenttense.nl
Hotstone massage € 58,50 45 min.
Hotstone massage is een massage met verwarmde basaltstenen. De behandeling is zeer subtiel waarbij de nadruk ligt op diepe ontspanning. Een hotstone massage is een weldaad voor lichaam en geest. Tevens stimuleren de stenen de organen, geven nieuwe energie en hebben een ontgiftende werking.
Rugbehandeling € 43,00 40 min.
Intensieve reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker.

PEDICURE

Pedicure € 32,00  
Onze pedicure behandeling bestaat uit:
– Het knippen en polijsten van de nagels
– Het schoonmaken en verzorgen van de nagelomgeving
– Behandelen van ingegroeide nagels/schimmelnagels
– Verwijderen van overtollig eelt en likdoorns
– Kleine voetmassage
– In overleg: nagels lakken (bij de prijs inbegrepen)