Behandelingen/prijslijst

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Wilt u graag weer een gezonde huid, een frisse uitstraling en de eerste tekenen van huidveroudering tegen gaan? U kunt bij mij terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Al deze behandelingen zijn met zorg samengesteld en worden afgestemd op uw huidtype en huidwens. In overleg kunnen wij de behandeling of producten kiezen die het beste aansluit bij de behoefte van uw huid en krijgt u een persoonlijk advies voor thuisverzorging. Zo kunnen wij samen werken aan huidverbetering.

IK BASIC  € 64,50 55 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker inclusief korte nekmassage, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en een huidadvies voor thuis.     
IK COMPLETE € 79,50 75 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, epileren/harsen, verwijderen onzuiverheden, serum infusion, gezichts- en nekmassage, masker, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK DELUXE € 103,00 85 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, diepte reiniging, epileren/harsen, verwijderen onzuiverheden, oil infusion, gezichts-, nek- en hoofdhuid massage, masker deluxe, oog masker, hand- of voet massage, serum, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK SEASON € 99,00* 70 min*.
Elk seizoen vraagt jouw huid andere verzorging. Met deze ultieme seizoensbehandeling geniet u van totale verzorging die past bij het seizoen. * Deze behandeling verschilt per seizoen, waardoor ook de prijs en behandeltijd kan verschillen.    
IK POWER PEEL BASIC € 77,50 50 min.
Reiniging, huidanalyse, peeling step 1, peeling step 2, deep tissue massage met glycol, masker, organic neutralizer, serum infusion, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
IK POWER PEEL COMPLETE € 103,00 75 min.
Reiniging, huidanalyse, peeling step 1, peeling step 2, bindweefselmassage met glycol, masker, pumpkin peeling, organic neutralizer, serum infusion, 24h crème, oogcrème, sun SPF 50 en huidadvies voor thuis.    
HL C THE SUCCESS  € 99,00 75 min.
Vitamine C boost behandeling met fruitzuren. Stevige energie-boost voor de huid met antioxidanten uit geconcentreerd vitamine C. Anti ageing, verheldert en herstelt de structuur van de huid. Professionele fruitzuur peeling.    
HL JUVULAST € 99,00 75 min.
Een herstellende en voedende behandeling met anti-ageing, om de beschadigde droge huid te herstellen. Zeer effectieve behandeling voor de verjonging en voeding van een droge huid. Inclusief oogmaskers. Professionele fruitzuur peeling.    
HL ALPHA-BETA € 99,00 75 min.
HL alpha-beta behandeling met hydroxyzuren en retinol. Vernieuwt de hoornlaag, verhoogt de celvernieuwing en vermindert diepe lijnen. Verbetert textuur en elasticiteit van de huid. Professionele fruitzuur peeling.    
JEUGD T/M 18 JAAR € 49,50 45 min.
Huidanalyse, oppervlakte-, dieptereiniging, verwijderen onzuiverheden, masker, 24h crème, sun SPF 50 en een huidadvies voor thuis    
COLLAGEEN VLIESMASKER € 17,50  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
OOG MASKER € 15,00  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
MICROBIOTIC CELLULOSE MASKER € 16,50  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
MODELLEREND MASKER € 25,00  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
PARAFFINE MASKER € 16,50  
(alleen tijdens gezichtsbehandeling)    
PARAFFINE HANDPAKKING € 18,50  
(alleen tijdens de gezichtsbehandeling)    

KLEINE BEHANDELINGEN

Wimpers verven € 17,50  
Tijdens behandeling € 10,00  
Wenkbrauwen verven € 17,50  
Tijdens behandeling € 10,00  
Wimpers en wenkbrauwen verven € 26,00  
Tijdens behandeling € 15,00  
Epileren € 15,00  

BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage gelaat
€ 0,00

00 min.
Bindweefselmassage gelaat tijdens behandeling
€ 0,00

00 min.

DERMAPEN 4 MICRONEEDLING

Dermapen 4 Microneedling
€ 150,00

30 min.

Microneedeling op zijn best!
Microneedling met de Dermapen 4 is huidverbetering op het allerhoogste niveau. Maak kennis met de innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4. De meest effectieve therapie voor het (weer) krijgen en behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.

Hoe werkt microneedling met de Dermapen 4?

Bij de Dermapen 4 behandeling maak ik verticale honderden kleine loodrechte kanaaltjes in de huid. Die kanaaltjes (niet zichtbaar met het blote oog) stimuleren het natuurlijke herstel, de collageen- en elastieke-aanmaak van de huid. Tijdens de behandeling gebruik ik een serumcocktail die wordt afgestemd op jouw huid, deze zorgt tijdens het microneedlen voor het maximale resultaat van de huid.

Direct na de behandeling gaat de huid collageen aanmaken. Je ziet na de eerste behandeling dat de huid frisser, egaler en rustiger oogt. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De huid blijft de komende 6 tot 12 maanden na de behandeling/kuur verbeteren. Het maximale resultaat behaal je met de aanbevolen producten voor thuis.

Wat doet de Dermapen voor je huid?

Lift en verstrakt de huid
Reduceert rimpels en lijntjes
Vermindert pigmentatie en ouderdomsvlekken
Minimaliseert poriën grootte
Vermindert acne en acne littekens
Reduceert littekens 
Reduceert Couperose en Rosacea

 

In kuurvorm van minimaal vijf Dermapen behandelingen krijgt u twee maal tijdens deze kuur een Uber Peel Pro Peeling (t.w.v. € 38,00) en een Collagen+ van ScKin Nutrition (t.w.v. € 65,00) cadeau.
Voor meer informatie of advies neem contact met mij op

HARSEN

Bovenlip € 15,00  
     
Kin € 15,00  
     
Bovenlip en kin € 25,00  
     
Oksels € 18,50  
     
Bikinilijn € 20,50  
     
Hele benen met bikinilijn € 60,00  
     
Bovenbenen met bikinilijn € 42,50  
     
Onderbenen, bikinilijn en oksels € 60,00  
     
Onderbenen € 32,50  
     
Rug € 32,50  
     
Onder of boven armen € 18,50  

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Lichaamsmassage vanaf
€ 42,00
vanaf
30 min.

Massage is een moment van pure aandacht voor uzelf. Het biedt bij uitstek de mogelijkheid om uw lijf de aandacht te geven die het verdient. De energie weer te laten stromen en tot rust te komen. Deze ontspanningsmassage is ideaal als u stress ervaart of gewoon wanneer u lekker wilt ontspannen.

Rugbehandeling € 49,00 40 min.
Intensieve reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, masker.